sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Kaikki hyvä loppuu aikanaan..

..ja niin loppuu myös kaikki laaduton, kuten tämä tarina.

Pohjimmainen syy on se, että en keksi enää, miten tarina jatkuu tästä eteenpäin. Tämän sukupolven juonikuviot olivat melko selviä: Jillian tulisi raskaaksi Mikahille, ja olisi seuraavassa osassa kolkutellutkin tämän asian johdosta pojan ovelle. Valentinin kuoltua Ona olisi muuttanut poikansa perheen luokse asumaan ja eräänä aamuna Mikahin & Jillianin poika olisi löytänyt hänet poisnukkuneena. Tästä eteenpäin seuraavalle sukupolvelle mulla ei ollut minkäänlaista tarinaa mielessä.

Tällä hetkellä kiinnostuksen kohteeni on TS3sessa, johon olisi kiva keskittyä enemmänkin, mutta levytilan puutteen takia en tähän pysty. Vaihtoehdot ovat poistaa jompikumpi peleistä, ja musta tuntuu että seitsemän vuotta pelkkää TS2den pelailua antavat anteeksi sen, jos pelaan vain kolmosta siihen asti kunnes mulla on kone, jolla nämä molemmat pyörisivät sulavasti.

Jos tarinani esittelyteksti alkoi siitä, että kerroin Brisbaneiden "tunnuslauseen" olevan Within Temptationin biisistä 'Never-Ending Story' (;"We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey,  no one is to stay. Where ever it's going, what is the way?"), voin kai myös päättää tarinan saman yhtyeen sanoin, tällä kertaa sanat on poimittu kappaleesta 'Our Farewell': "Rest your head and go to sleep, because my child, this our farewell."

Kukapa tietää, ehkä vielä jonain päivänä luon uuden Blogger-tilin sitä varten, että pääsen kirjoittamaan aloituksen uudelle tarinalleni, jonka jopa hieman vinksahtaneet juonikuviot ovat suunniteltuina päässäni jo pitkälle eteenpäin. Mutta siihen asti, näkemiin.
Kiitos kaikille, jotka tarinaani lukivat, blogi tulee jäämään nettiin.

1 kommentti: